10 Jinko 430Wp zonnepanelen te Alphen aan den Rijn

  • Beschrijving

In Alphen aan den Rijn de mooie opdracht gekregen om 10 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen te plaatsen. Elk zonnepaneel is vooorzien van een Enphase IQ8MC micro omvormer

Review van de klant:

Vanaf het bezoek voor de offerte tot en met de plaatsing van een nieuwe meterkast en zonnepanelen: prima! Leuke jonge gasten met kennelijk al een hoop ervaring, ze werken heel netjes en zo te zien met veel plezier ondanks de lange reistijd naar het "westen". En, ook niet onbelangrijk, een mooie prijs.Veel klanten benaderen ons voor onze landelijke dienstverlening op het gebied van groepenkastvervanging en installatie, waarbij we steeds vaker zonnepanelen integreren. Deze groeiende trend brengt ons nu verder door het hele land, zoals te zien is op de bijgevoegde foto. Onlangs hebben we met succes 10 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen geïnstalleerd in een slimme oost/west opstelling.

De klant heeft gekozen voor het populaire Enphase micro-omvormersysteem, waardoor elk zonnepaneel zijn eigen kleine omvormer heeft, wat een centrale omvormer overbodig maakt. Deze keuze vereiste echter aanpassingen aan de groepenkast, en daarom hebben we de oude groepenkast vervangen door een geavanceerde 3-fasen Hager groepenkast. Bij elke installatie streven we naar de ideale balans tussen veiligheid en duurzaamheid.