Onze projecten

12 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen te Emmen / Bargeres

In de wijk Bargeres te Emmen 12 Jinko 430Wp zonnepanelen geplaatst en aangesloten op een Solax Power string omvormer.

30 Extra zonnepanelen op ons eigen bedrijfspand

We hebben besloten om ons eigen bedrijfspand uit te breiden met 30 extra zonnepanelen. Nadat we met onze eerste set zonnepanelen al volledig zijn overgestapt op duurzame energie, streven we er nu naar om ons wagenpark verder te elektrificeren. De extra zonnepanelen zullen bijdragen aan het vergroenen van onze mobiliteitsoplossingen en het versterken van onze inzet voor een duurzamere toekomst.36 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen te Beilen

Te Beilen een zonnepanelensysteem mogen uitvoeren met 36 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen. De zonnepanelen zijn aangesloten op Solax X3 Hybride omvormer.

12 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen met Solaredge omvormer te Breukelen

In het Utrechtse Breukelen deze mooie zonnepanelen opdracht mogen uitvoeren. Het betreft hier een combinatie van zonnepanelen op een pannendak en zonnepanelen op de dakkapel. De zonnepanelen zijn per zonnepaneel voorzien van een S440 Solaredge-poweroptimizer. Solaredge zorgt voor het hoogste rendement en de veiligste installatie.

7 Jinko 430Wp zonnepanelen met een Solax omvormer

Op Erica de mooie opdracht mogen uitvoeren m.b.t. het plaatsen van 7 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen op een pannendak. De zonnepanelen zijn in één string aangesloten op een super degelijke Solax omvormer.

10 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen op een Solax omvormer te Dalen

Dit maal ging de reis weer naar het molendorp Dalen. Dit keer mochten we een vrijstaande schuur voorzien van 10 zonnepanelen, welke zijn aangesloten op een Solax omvormer. Het betrof de tweede installatie op dit adres, o.a. door de aanschaf van een warmtepomp was wat extra zonnestroom nodig.

11 Jinko 435Wp met Solaredge optimizers te Assendelft

Vandaag ging de reis naar de Noord-Hollandse Assendelft. Het betreft hier de installatie van 11 stuks Jinko 430Wp N-type zonnepanelen. Elk zonnepaneel is voorzien van een S440 van Solaredge.

In Dalen 6 Jinko 430Wp zonnepanelen geplaatst

Op het platte bitumen dak van deze mooie bungalow te Dalen 6 stuks topkwaliteit Jinko N-type zonnepanelen geplaatst. Als omvormer systeem is gekozen voor het populiare Enphase micro-omvormer systeem.

In Apeldoorn 11 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen geplaatst

In het fraaie gelderse Apeldoorn 11 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen mogen plaatsen. Elk zonnepaneel is voorzien van een Enphase micro-omvormer.

12 Jinko 430Wp zonnepanelen te Almelo

In Almelo 12 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen mogen plaatsen. De zonnepanelen koppelen het stroomnet d.m.v. een Solax string omvormer.

12 Jinko 430Wp zonnepanelen te Emmerhout / Emmen

In de mooie groene wijk Emmerhout te Emmen deze 12 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen mogen plaatsen. Als omvormer is gekozen voor de oerdegelijke omvormer van Solax.

10 Jinko 430Wp zonnepanelen te Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn de mooie opdracht gekregen om 10 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen te plaatsen. Elk zonnepaneel is vooorzien van een Enphase IQ8MC micro omvormer

12 Jinko 430Wp zonnepanelen te Wamel

In het Gelderse Wamel 12 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen geplaatst, deze klant heeft gekozen voor het mooie optimizer systeem van Solaredge.

11 Jinko 430Wp zonnepanelen met Solaredge optimizers te Sleen

In Sleen deze vrijstaande schuur voorzien van 11 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen. Elk zonnepaneel is voorzien van een Solaredge optimizer

10 Jinko 430Wp zonnepanelen met Enphae microomvormers te Zwolle

In Zwolle de mooie opdracht gekregen om 10 zonnepanelen inclusief Enphase micro-omvormers te plaatsen

9 Jinko 430Wp zonnepanelen te Sleen

Installatie van 9 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen in combinatie met een Solax stringomvormer.