Onze projecten januari 2022

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van januari 2022. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


28 januari 2022 - 9 zonnepanelen in Schoonebeek

Installatie team twee heeft de maand afgesloten in Schoonebeek. Hier zijn vandaag negen Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine pannendak van de klant. Dit dak had een mooi gedeelte naar beneden waar de zonnepanelen onder elkaar konden worden geplaatst. Hierdoor kan de klant extra vermogen opwekken en deze was dan ook zeer tevreden met het opgeleverde eindresultaat.

28 januari 2022 - 11 zonnepanelen in Erica

De maand is afgesloten in Erica. Hier vond vandaag een installatie plaats van elf Jinko 395 Wp zonnepanelen op het dak van de schuur van de klant. Dit dak lag gunstiger ten opzichte van het zuiden, dus het was voor deze klant meer rendabel om de panelen hier te plaatsen in plaats van op het dak van het woonhuis. Dat is vandaag dan ook gebeurd en aan het einde van de dag waren alle panelen keurig netjes geplaatst.

27 januari 2022 - 12 zonnepanelen in Aalden

De monteurs zijn vandaag naar Aalden gegaan om daar twaalf Jinko 395 Wp zonnepanelen te installeren op het schuine dak van de klant. Het dak bood hier ideaal de ruimte voor en de monteurs konden de zonnepanelen dan ook eenvoudig plaatsen. Toen deze er aan het einde van de dag allemaal oplagen was de klant zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en konden de monteurs voldaan naar huis toe gaan.

26 januari 2022 - 10 zonnepanelen in Borger

Er zijn vandaag tien Jinko 395 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Borger. De klant wilde deze graag op het dak van de schuur hebben geplaatst. Onze monteurs zijn hier vroeg in de ochtend mee begonnen en hebben de er netjes opgelegd. De klant was dan ook tevreden met het geleverde werk.

25 januari 2022 - 20 zonnepanelen in Ruinen

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Ruinen om daar twintig DMGEC 375 Wp zonnepanelen te installeren. De klant van vandaag wilde de panelen niet op zijn huis, maar in een bak in het weiland geplaatst hebben. Hier zijn de panelen volledig vrij van schaduw, waardoor deze maximaal vermogen kunnen opwekken. Nadat de panelen aan het einde van de dag allemaal waren geplaatst kan de klant vanaf nu profiteren van alle voordelen welke zonne-energie met zich meebrengt.

24 januari 2022 - 8 zonnepanelen in Veenendaal

De nieuwe week is vandaag begonnen in Veenendaal waar onze monteurs acht Jinko 395 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd. De klant had al eerder een zonnepanelen installatie aangeschaft, maar door de stijgende energieprijzen wilde hij hier een uitbreiding op hebben. Dit kon uiteraard door ons worden verzorgd en onze monteurs hebben de panelen dan ook netjes op het dak geplaatst. De klant heeft door ons ook direct een nieuwe groepenkast en een elektrische kookplaat laten installeren en was dus zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden.

21 januari 2022 - 12 zonnepanelen in Klazienaveen

De week is deze keer geëindigd in Klazienaveen waar onze monteurs twaalf Jinko 395 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Vroeg in de ochtend waren onze monteurs aanwezig om zichzelf hard maar netjes naar het weekend toe te werken. De zonnepanelen zij dan ook keurig om het dakraam heen geplaatst en zowel de klant als de monteurs konden zeer tevreden terugkijken op deze installatiedag.

20 januari 2022 - 10 zonnepanelen in Emmen

In Emmen hebben de monteurs van het tweede team vandaag tien Jinko 395 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. De klant had net zijn dakpannen laten aanpassen en heeft besloten er vervolgens zonnepanelen op te leggen. Een wijze beslissing, omdat hij nu optimaal kan profiteren van de voordelen hiervan. Het dak was er bovendien ideaal voor, dus na een dagje hard werken lagen de panelen er keurig netjes op geplaatst.

19 januari 2022 - 19 zonnepanelen in Veenoord

Net als gisteren zijn er vandaag door onze monteurs zonnepanelen geplaatst in Veenoord. Het ging hierbij om negentien Jinko 395 Wp zonnepanelen welke op een schuin pannendak geïnstalleerd moesten worden. Zij zijn vroeg in de ochtend begonnen en hoewel de zon vandaag niet scheen was het droog en konden de panelen prima worden gelegd. Aan het einde van de dag lagen ze er alle negentien op en was de klant tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

18 januari 2022 - 16 zonnepanelen in Veenoord

De nieuwe week is vandaag begonnen in Veenoord waar bij de klant zestien Jinko 395 Wp zonnepanelen zijn geplaatst. De klant wilde het maximale vermogen van het dak benutten. Hiervoor zijn de panelen in twee rijen van zeven geplaatst met daaronder nog twee extra zonnepanelen voor meer zonne-energie. De klant is dan ook zeer tevreden met de manier waarop de panelen zijn geplaatst.

14 januari 2022 - 9 zonnepanelen in Gieten

Met negen Jinko 395 Wp zonnepanelen in Gieten als tweede opdracht voor vandaag werd de week afgesloten voor de monteurs. Door een dakraam in het dak moest er één paneel minder geplaatst worden. Toch zijn de panelen vandaag netjes geplaatst en was de klant na afloop zeer tevreden met het geleverde werk. Hij kan nu gaan genieten van zijn zonnepanelen terwijl de monteur kunnen gaan genieten van het weekend.

14 januari 2022 - 10 zonnepanelen in Coevorden

Op deze vrijdag hebben onze monteurs tien Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst in Coevorden. Het dak van de klant was uitermate geschikt om deze landscape in twee rijen van vijf te plaatsen. Door de goede weersomstandigheden kon er vandaag goed worden doorgewerkt en dus lagen de panelen keurig op het dak aan het einde van de dag. De klant kan vanaf vandaag beginnen met het opwekken van zijn eigen zonne-energie.

13 januari 2022 - 18 zonnepanelen in Emmen

Als tweede opdracht zijn er vandaag achttien Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst in Emmen. Het platte dak van de klant was hier uitermate geschikt voor. Door de ligging van het dak op het zuiden kan de klant maximaal vermogen opwekken met zijn geplaatste zonnepanelen. Op deze manier kan hij het maximale rendement uit zijn installatie halen en hij was dus ook zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

13 januari 2022 - 6 zonnepanelen in Almelo

Vandaag hebben de monteur zes Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst in Almelo. De al wat oudere bewoner van het pand had niet het hoogste verbruik, maar wilde toch graag besparen. Door zes panelen te laten plaatsen wordt zijn verbruik ruimschoots opgevangen en valt ook zijn energierekening voortaan lager uit. Toen de panelen aan het einde van de dag dan ook op het dak lagen keken hij tevreden terug hoe de werkzaamheden waren uitgevoerd.

12 januari 2022 - 12 zonnepanelen in Klazienaveen

De tweede opdracht van vandaag vond plaats in Klazienaveen. Hier zijn twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine pannendak van de klant. Er was voldoende ruimte om deze in twee rijen van zes panelen te plaatsen. Ondanks de bewolking van vandaag kan de klant vanaf nu optimaal profiteren van de momenten wanneer de zon zal schijnen en deze was dan ook tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

12 januari 2022 - 10 zonnepanelen in Weiteveen

In Weiteveen hebben onze monteurs vandaag tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op een schuin pannendak. Op deze bewolkte maar droge dag konden de panelen in gunstige omstandigheden worden geplaatst. Hierdoor kon er goed worden doorgewerkt en lagen de panelen aan het einde van de dag keurig netjes op het dak van de klant. Deze was dan ook zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

11 januari 2022 - 10 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn onze monteurs afgereisd naar Emmen om daar tien Jinko 395 Wp zonnepanelen te installeren. De panelen zijn vandaag door de ligging van het huis in een oost-west-opstelling geplaatst. Aan beide kanten van het dak zijn vijf panelen geplaatst welke er aan het einde van de dag netjes oplagen. Daardoor kan de klant nu net als de beide buren optimaal profiteren van de eigen opgewekte zonne-energie.

10 januari 2022 - 14 zonnepanelen in Borne

Het nieuwe jaar is vandaag begonnen in Borne waar onze monteurs veertien Jinko 395 Wp zonnepanelen hebben geplaatst op het schuine bitumen dak van de klant. Er waren speciale Esdec materialen nodig om de zonnepanelen te bevestigen en uiteraard konden deze door Zeemanelektro.nl worden geleverd. Aan het einde van de dag lagen de panelen keurig geplaatst op het dak en was de eerste opdracht van het jaar met succes afgerond.