Garanties en voorwaarden voor uw installatie

U wilt zekerheid hebben wanneer u zonnepanelen laat installeren. Een zonnepanelen systeem is een investering voor minimaal 25 jaar en hier mogen dan ook geen snelle gebreken in optreden. Op deze pagina informeren wij u over de garanties welke wij geven bij al onze installaties en de voorwaarden waartegen wij de zonnepanelen bij u thuis kunnen plaatsen.


Garantie op de gehele installatie

Zeemanelektro.nl stemt de gehele installatie vakkundig op elkaar af. Wij combineren onze zonnepanelen, omvormers en montagematerialen op de door de fabrikant voorgeschreven manier. Omdat de installatie van uw zonnepanelen systeem vakkundig gebeurt, zouden er geen problemen mogen optreden in uw installatie. Indien dat wel het geval is, zou dat ons probleem moeten zijn en niet dat van de klant.

Daarom biedt Zeemanelektro.nl 10 jaar systeemgarantie op al zijn installaties. Als er binnen deze termijn iets mis is met uw installatie hoeft u niet zelf te gaan zoeken naar de fout. Wij zorgen er weer voor dat het systeem volledig werkt. Dit is uiteraard zonder extra kosten zoals inspectie- en voorrijkosten. De kans op fouten is klein, maar deze zullen niet voor uw rekening zijn.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?