Onze projecten december 2021

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van december 2021. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


30 december 2021 - 10 zonnepanelen in Groningen

De laatste installatie van het jaar is uitgevoerd in Groningen. Hier hebben de monteurs vandaag tien Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van de klant. Na afloop van de werkzaamheden was de klant zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden. Het installatiewerk voor dit jaar is nu echt gedaan. Op naar 2022 met hopelijk weer vele zonnepanelen installaties om uit te voeren.

24 december 2021 - 33 zonnepanelen in Norg

Ook op de dag voor kerst worden er door ons zonnepanelen geplaatst. Niet dat dit de bedoeling was, maar door winterse omstandigheden een paar dagen eerder konden de zonnepanelen toen niet worden gelegd en dus zijn er vandaag 33 DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst in Norg. Omdat de bekabeling reeds wel was gedaan konden de panelen vlot worden gelegd en lagen deze aan het einde van de dag allemaal op het huis van de klant. Deze kan hopen op zonnige kerstdagen om direct de eigen zonne-energie op te wekken.

17 december 2021 - 17 zonnepanelen in Valthe

De week is vandaag afgesloten in Valthe waar onze monteurs zeventien DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geplaatst. Het dak van de klant had en wat hoekige vorm met hier en daar een dakraam. De panelen zijn hier keurig omheen geplaatst en lagen aan het einde van de dag netjes op het dak van de klant. Deze is dan ook tevreden over de geleverde werkzaamheden en kan vanaf vandaag profiteren van de financiële voordelen welke zonnepanelen met zich mee brengen.

16 december 2021 - 11 zonnepanelen in Emmen

De klant van vandaag is net in een nieuw gebouwde woning in Emmen komen te wonen. Hier zijn standaard drie zonnepanelen op geïnstalleerd, maar dat vond de klant niet genoeg. Daarom hebben de monteurs er vandaag elf Jinko 395 Wp zonnepanelen bijgeplaatst. De panelen zijn netjes om de andere panelen heen geplaatst en door deze uitbreiding kan de klant nu optimaal profiteren van het rendement van het dak. Deze was dan ook tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

13 december 2021 - 13 zonnepanelen in Emmen

Een nieuwe week is begonnen met het plaatsen van dertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen in Emmen op het platte dak van de klant van vandaag. Door het relatief lage dak konden panelen soepel worden gelegd met het Esdec FlatFix Fusion systeem. Hierdoor lagen de panelen in de loop van de dag netjes op het dak van de klant geplaatst en was deze zeer tevreden over de werkzaamheden.

10 december 2021 - 22 zonnepanelen in Emmen

Maximale opbrengst met premium panelen. Dat is wat de klant uit Emmen van vandaag wilde doen. Daarom zijn hier 22 SOLARWATT 325 Wp glas-glas zonnepanelen geplaatst door onze monteurs. De zonnepanelen zijn verdeeld over drie dakvlakken om zo gedurende de gehele dag zonne-energie op te wekken. Op deze manier kan de klant zelf zoveel mogelijk van zijn eigen opgewekte energie gebruiken. Hij was dan ook zeer tevreden toen de panelen aan het einde van de dag waren geplaatst.

9 december 2021 - 12 zonnepanelen in Schoonebeek

In Schoonebeek hebben de monteurs vandaag twaalf Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine pannendak van de klant. Er was precies genoeg ruimte om de panelen in twee rijen van zes te plaatsen. Hierdoor kan de klant het potentieel van zijn dak optimaal benutten en maximaal rendement uit zijn installatie halen. De klant keek dan ook tevreden toe hoe de panelen aan het einde van de dag waren geplaatst.

8 december 2021 - 10 zonnepanelen in Dalen

De monteurs zijn vandaag naar Dalen gegaan om daar tien Jinko 395 Wp zonnepanelen te plaatsen bij de klant. Deze is bij ons gekomen, omdat haar vader, waar wij eerder dit jaar (14 oktober) zonnepanelen hebben geplaatst, zeer tevreden was over onze werkzaamheden en ons bij haar heeft aangeraden. Uiteraard hebben wij dit vertrouwen in ons waargemaakt en aan het einde van de dag lagen de panelen netjes op het schuine pannendak. De klant was net zo tevreden als haar vader over de uitgevoerde werkzaamheden.

7 december 2021 - 10 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

In het thuisdorp Nieuw-Amsterdam hebben onze monteurs vandaag tien Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van de klant. Er was meer dan voldoende ruimte om deze te plaatsen en de monteurs zijn 's ochtends vrolijk aan de slag gegaan. Tegen het einde van de werkdag lagen de panelen er keurig geplaatst op en dus kan de klant vanaf nu optimaal profiteren van zijn eigen opgewekte zonne-energie.

2 december 2021 - 9 zonnepanelen in Blijham

In het Groningse Blijham, waar de monteurs vandaag naartoe zijn afgereisd, hebben wij in totaal negen Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst op zowel het schuine als het platte dak van de klant. Op deze dag met zeer gunstige weersomstandigheden zijn de panelen vlotjes en soepel op beide daken gelegd. Aan het einde van de dag lagen deze dan ook keurig op de juiste plek en dus kan de klant vanaf nu eigen zonne-energie gaan gebruiken. Deze was dan ook zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

1 december 2021 - 8 zonnepanelen in Veenoord

De laatste maand van het jaar is afgetrapt in Veenoord waar onze monteurs vandaag acht Jinko 395 Wp zonnepanelen hebben geplaatst op het schuine pannendak van de klant. Op deze zonovergoten dag waren de omstandigheden perfect om de zonnepanelen te plaatsen. Hard werkend hebben de monteurs dan ook de panelen gelegd en aan het einde van de dag lagen ze te stralen in de zon. De klant kon direct beginnen met het opwekken van eigen zonne-energie.