Onze projecten november 2021

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van november 2021. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


30 november 2021 - 10 zonnepanelen in Groningen

De laatste reis van november is naar Groningen gegaan. Hier hebben onze monteurs vandaag tien 395 Wp zonnepanelen geplaatst welke verdeeld zijn over een plat en een schuin dak. Beide daken waren niet groot genoeg om de panelen alleen te houden, maar door het te combineren kan de klant toch nog een mooie opbrengt halen. Hierdoor kan hij maximaal profiteren van de potentie van het dak en was hij dus zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

26 november 2021 - 10 zonnepanelen in Valthe

De vrijdag bracht onze monteurs naar Valthe waar zij tien Jinko 395 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd. De panelen konden mooi boven en naast de dakkapel van de klant worden geplaatst. Links onder zal aan het einde van de dag wat schaduw worden gevormd waardoor een zonnepanelen systeem met optimizers nodig is. Toen deze eenmaal aan de panelen zaten lagen de panelen aan het einde van de dag netjes gelegd op het dak.

25 november 2021 - 15 zonnepanelen in Emmer-Compascuum

In Emmer-Compascuum zijn door onze monteurs vandaag vijftien Jinko 395 Wp zonnepanelen geplaatst. Het schuine dak van het woonhuis van de klant gaf ideaal de ruimte om deze in drie rijen van vijf panelen neer te leggen. Zo geschiede en dus lagen de zonnepanelen aan het einde van de dag netjes geplaatst en was de klant tevreden met het geleverde werk.

23 november 2021 - 32 zonnepanelen in Geesbrug

Vandaag zijn de monteurs afgereisd naar Geesbrug om daar 32 DMEGC 370 Wp zonnepanelen te plaatsen op het bedrijfspand van de klant. Het pand zelf is in twee delen gesplitst en op 26 oktober zijn wij hier al geweest voor 32 panelen aan de andere kant van het pand. De klant was destijds zeer tevreden en heeft ons aangeraden bij de eigenaar van de andere kant om ook daar zonnepanelen te plaatsen. Dat is vandaag gebeurd en ook nu was de klant zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden.

19 november 2021 - 25 zonnepanelen in Hengelo

Op de laatste dag van de week zijn de monteurs naar Hengelo gegaan. Hier hebben zij 25 DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van de klant. Deze wilde graag het maximale aantal panelen hebben geïnstalleerd en dus zijn deze om en op de dakkapel geplaatst om aan de wens te kunnen voldoen. Na een dag hard werken lagen ze er allemaal op en kan de klant vanaf nu maximaal profiteren van zijn eigen opgewerkte zonne-energie.

18 november 2021 - 18 zonnepanelen in Klazienaveen

In Klazienaveen hebben de monteurs vandaag achttien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Nadat zij vroeg in de ochtend waren aangekomen hebben zij de panelen keurig in en blok van tien panelen en een blok van acht panelen gelegd om zo langs het pijpje op het dak te gaan. Toen de panelen aan het einde van de dag allemaal op het dak lagen was de klant dan ook zeer tevreden met het uitgevoerd werk.

12 november 2021 - 14 zonnepanelen in Schoonebeek

De week is vandaag afgesloten in Schoonebeek waar onze monteurs veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het schuine pannendak van de klant. Wij zijn hier aangeraden door de buurman waar wij op 5 oktober de zonnepanelen hebben geplaatst. Wij hebben dit vertrouwen in ons waargemaakt en de panelen keurig netjes op het dak geplaatst door de beschikbare ruimte optimaal te benutten. De klant was net als zijn buurman zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden.

11 november 2021 - 12 zonnepanelen in Veenoord

Op het dak van het schuur van de klant van vandaag in Veenoord hebben onze monteurs twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst. De klant gaf er de voorkeur aan om zijn panelen niet op het woonhuis geplaatst te hebben. De schuur was uitermate geschikt om zonnepanelen op te plaatsen, dus hebben wij dat vandaag voor de klant verzorgd. Nu kan deze toch optimaal profiteren van de voordelen welke zonnepanelen met zich meebrengen.

10 november 2021 - 19 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Vandaag zijn er door onze monteurs negentien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst in Nieuw-Amsterdam. Door de ligging van het huis was een oost-west-opstelling hier noodzakelijk. Daarom zijn er tien panelen geplaatst op de westkant van het huis en negen panelen op de oostkant van de schuur. Hierdoor kan de klant de gehele dag zonne-energie opwekken en daar optimaal gebruik van maken. De zeer tevreden klant keek dan ook toe hoe de panelen aan het einde van de dag allemaal keurig geplaatst waren.

8 november 2021 - 10 zonnepanelen in Erica

De week is vandaag begonnen in Erica. Hier zijn tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd door onze monteurs. Door de lengte van het huis konden de panelen allemaal naast elkaar worden gelegd. Hierdoor konden deze dus ook zo hoog mogelijk worden geplaatst om de gehele dag optimaal zonlicht op te vangen en dus maximaal rendement te leveren. De klant kan vanaf nu de hoogst mogelijke opbrengst opwekken en was dus zeer tevreden met het geleverde werk.

5 november 2021 - 18 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De laatste installatie van deze week ik uitgevoerd in Nieuw-Amsterdam. Hier hebben onze monteurs vandaag achttien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst. Deze panelen zijn verdeeld door er negen aan de westkant en negen aan de oostkant van het huis te plaatsen. De klant zal dus de gehele dag zonne-energie opwekken en kan deze dus ook de gehele dag gebruiken. De tevreden klant was dan ook zeer te spreken toen de panelen aan het einde van de dag allemaal op het dak lagen.

3 november 2021 - 16 zonnepanelen in Borger

De reis van onze monteurs is vandaag naar Borger gegaan waar zij zestien DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geplaatst aan beide kanten van het huis. De oost-west-ligging van het huis zorgde ervoor dat er tien om zes panelen geplaatst moesten worden om aan de energiebehoefte van de klant te voldoen. Deze lagen aan het einde van de dag allemaal op het dak en dus kan de klant vanaf nu zijn eigen opgewekte zonne-energie gebruiken.

2 november 2021 - 14 zonnepanelen in Emmen

De nieuwe maand is begonnen in Emmen waar onze monteurs vandaag veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geplaatst op het schuine pannendak van de klant. De panelen konden in twee rijn van zeven stuks worden geplaatst. Na een dagje hard werken lagen alle panelen op het dak en zijn de monteurs voldaan aan de maand begonnen. De klant was dan ook zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden.