Onze projecten augustus 2021

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van augustus 2021. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


31 augustus 2021 - 2 x 6 zonnepanelen in Gasselte

Deze korte installatiemaand is vandaag alweer geëindigd in Gasselte. Hier hebben wij twee installaties van zes DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op de bungalows van de klanten. Deze waren gelegen op het plaatselijke vakantiepark en de klanten wilden graag verduurzamen. Door de zonnepanelen te installeren kunnen zij straks tijdens hun vakantie(s) optimaal gebruik maken van zonne-energie.

27 augustus 2021 - 14 zonnepanelen in Eesergroen

De week is deze keer geëindigd in Eesergroen. Hier hebben onze monteurs veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. De panelen zijn zo hoog mogelijk geplaatst om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schaduwvorming van de naastliggende bomen plaatsvindt. Ze lagen er aan het einde van de dag keurig netjes bij in twee rijen van zeven zonnepanelen en de klant was zeer tevreden met het geleverde werk.

26 augustus 2021 - 5 zonnepanelen in Nijverdal

Vandaag zijn er door onze monteurs vijf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Nijverdal. De klant wilde graag een nieuwe groepenkast en toen hij erachter kwam dat wij ook zonnepanelen installeren heeft hij er daar ook direct vijf van laten plaatsen. Nu is zijn vernieuwde groepenkast direct voorzien van het reguleren van duurzame zonne-energie.

25 augustus 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

De monteurs hebben vandaag twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Emmen. Door de oost-west ligging van het dak was het gunstig voor de klant om aan beide zijden van het huis panelen te laten plaatsen. Hierdoor kan deze de gehele dag zonne-energie opwekken en gebruiken. De monteurs hebben daarom de zonnepanelen zeven om vijf stuks verdeeld en aan het einde van de dag lagen deze er aan beide kanten van het huis keurig geplaatst op.

24 augustus 2021 - 35 zonnepanelen in Emmen

De vakantie van de monteurs is na vijf weken echt voorbij. Zij konden direct met een knaller beginnen door vandaag 35 DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren in Emmen. De klant wilde direct zonnepanelen laten installeren op zijn nieuw gebouwde huis (dat zelfs nog niet helemaal af was). Echter, de zonne-energie wordt al voor de oplevering gedurende de gehele dag opgewekt door de oost-west ligging van het huis.