Onze projecten juni 2021

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van juni 2021. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


30 juni 2021 - 18 zonnepanelen in Emmen


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


29 juni 2021 - 20 zonnepanelen in Emmen


25 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Assen


24 juni 2021 - 15 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam


23 juni 2021 - 16 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam hebben de monteurs vandaag zestien DMEGC 375 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het platte dak van de schuur van de klant. De klant wilde een zo hoog mogelijke opbrengst halen. Vandaag dat er voor de niet-zwarte panelen is gekozen vandaag. Om bovendien de ruimte op het dak zo optimaal mogelijk te benutten is er voor een duale opstelling gekozen. Hierdoor konden er meer panelen worden geplaatst en is de opbrengst van het systeem hoger. Doordat de klant ook de groepenkast direct heeft laten vervangen kon deze gebruik maken van onze combinatie bonus. Hij heeft nu weer een volledig up-to-date elektrische installatie en keek dan ook tevreden toe op het afgeleverde werk.


22 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Schoonebeek

Vandaag zijn de monteurs afgereisd naar Nieuw-Schoonebeek om aldaar twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren. Het dak van de klant lag oost-west gericht. Hierdoor zijn de panelen vandaag op twee verschillende dakvlakken geplaatst. Door de panelen zo hoog mogelijk te plaatsn wordt het verlies hiervan zoveel mogelijk beperkt, waardoor de klant een optimaal rendement uit zijn installatie kan halen. Doordat de klant ook de groepenkast direct heeft laten vervangen kon deze gebruik maken van onze combinatie bonus. Hij heeft nu weer een volledig up-to-date elektrische installatie en keek dan ook tevreden toe op het afgeleverde werk.


18 juni 2021 - 16 zonnepanelen in Klijndijk

In Klijndijk hebben de monteurs de zonnepanelen installatie vandaag afgemaakt. Volgens afspraak hebben de monteurs op 25 mei 2021 hier eerst de rails gelegd, zodat de klant zijn dakpannen opnieuw kon laten coaten. Nu dat is gebeurd zijn vandaag de zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst. Deze konden in twee rijtjes van acht worden geplaatst, omdat er meer dan voldoende ruimte was op het dak. Nu de zonnepanelen geplaatst zijn kan de klant beginnen met het opwekken van zijn eigen zonne-energie. Gezien het prachtige weer van vandaag is het daar ook direct mee begonnen.


17 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Weert


16 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Dalerveen


15 juni 2021 - 16 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De monteurs hebben vandaag zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in het thuisdorp Nieuw-Amsterdam. Door de oost-west ligging van het huis moesten de panelen op twee verschillende dakvlakken worden geplaatst. De monteurs zijn in de ochtend vrolijk aan de slag gegaan en aan het einde van de dag lagen de panelen keurig geplaatst op het dak. Dit heeft een tevreden klant en vanaf nu eigen zonne-energie tot gevolg.


11 juni 2021 - 17 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam


9 juni 2021 - 10 zonnepanelen in Valthermond


8 juni 2021 - 14 zonnepanelen in Apeldoorn


4 juni 2021 - 10 zonnepanelen in Erica


3 juni 2021 - 6 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam


2 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Klazienaveen

Vandaag hebben de monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de schuur van de klant. In een rij van vijf en een rij van zeven zonnepanelen kon het dak mooi worden gevuld. Het dak van de schuur lag, in tegenstelling van het dak van het woonhuis, mooi op het zuiden gericht waardoor het voor het rendement veel beter was om ze daar te plaatsen. Na en dag hard werken lagen de panelen er dan ook prachtig bij en was de klant zeer tevreden met het geleverde werk. Dat was zijn buurman vorige week (27 mei 2021) ook, dus wij hebben hier in de staart alleen maar tevreden klanten.1 juni 2021 - 14 zonnepanelen in Emmen

De nieuwe maand is vandaag begonnen met het installeren van veertien DMEGC 360 Wp zonnepanelen in Emmen. Het huis, gelegen op een prachtige locatie aan het water, had ruimte voor acht panelen op het schuine dak. Omdat de klant graag meer zonne-energie wilde opwekken zijn er ook nog zes zonnepanelen op het platte dak van de garage geplaatst. De monteurs zijn in de ochtend vrolijk aan de slag gegaan en mede door het mooie weer was het een heerlijke dag voor de monteurs om aan het werk te zijn. Aan het einde van de dag lagen de panelen dan ook keurig geplaatst op beide daken en kan de klant vanaf nu gebruik gaan maken van zijn eigen opgewekte zonne-energie.