Onze projecten september 2020

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van september 2020. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


28 september 2020 - 16 zonnepanelen in Wachtum

Op deze stralende herfstdag zijn er door ons zestien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Wachtum. Het schuine dak van deze klant was hier perfect voor en hij kan de laatste paar zonnige dagen van het jaar nog even mooi zijn eigen energie opwekken.

25 september 2020 - 10 zonnepanelen in De Kiel

Na de eerste vier dagen van deze week in Borger te hebben gewerkt stond er nog een vijfde installatie te wachten voor onze monteurs deze week. Er moesten nog tien DMEGC 320 Wp zonnepanelen worden geïnstalleerd op een plat dak in De Kiel. Na vier dagen schuin dakwerk was dit een goede afsluiter van de week van de monteurs. Ook vandaag hebben ze weer vakwerk afgeleverd en staan de tien panelen er prachtig bij op het platte dak. Daarnaast hebben ze ook de bekabeling, welke hier buitenom moest worden aangelegd, netjes afgewerkt om zo bij de meterkast te komen.

24 september 2020 - 13 zonnepanelen in Borger

Dag vier en tevens de laatste dag van ons weekproject in Borger. Vier buren welke allemaal zonnepanelen door ons laten installeren. Vandaag dertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen panelen in een oost west opstelling om optimaal gebruik te maken van de zon gedurende de dag. De klant vandaag wilde ook een nieuwe groepenkast geïnstalleerd hebben. Als erkend installateur hebben wij deze ook direct geplaatst, waardoor ook deze net als de klant van dinsdag helemaal klaar is voor de toekomst. Een mooi moment om dit project af te sluiten en vier zeer tevreden klanten in Borger achter te laten.

23 september 2020 - 13 zonnepanelen in Borger

Dag drie van ons weekproject in Borger. Vier buren welke allemaal zonnepanelen door ons laten installeren. Vandaag dertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen panelen in een oost west opstelling om optimaal gebruik te maken van de zon gedurende de dag. Ook vandaag is er weer vakwerk geleverd door onze monteurs, waardoor deze straat in Borger steeds meet zonnepaneel eigenaren heeft.

22 september 2020 - 13 zonnepanelen in Borger

Dag twee van ons weekproject in Borger. Vier buren welke allemaal zonnepanelen door ons laten installeren. Vandaag dertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen panelen in een oost west opstelling om optimaal gebruik te maken van de zon gedurende de dag. De klant vandaag wilde ook een nieuwe groepenkast geïnstalleerd hebben. Als erkend installateur hebben wij deze ook direct geplaatst, waardoor de klant helemaal klaar is voor de toekomst.

21 september 2020 - 13 zonnepanelen in Borger

Dag één van ons weekproject in Borger. Vier buren welke allemaal zonnepanelen door ons laten installeren. Vandaag dertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen panelen in een oost west opstelling om optimaal gebruik te maken van de zon gedurende de dag. De klant was er uiteraard zeer tevreden mee.

16 september 2020 - 18 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn er door onze monteurs achttien DMEGC 320 Wp panelen geïnstalleerd in Emmen. Op een prachtig zuidelijk gelegen dak is deze met twee rijen van negen volledig gevuld. De klant kan nu genieten van zijn zonnepanelen.

15 september 2020 - 10 zonnepanelen in Odoorn

Ook op deze tropische dag in september zijn er door onze monteurs weer zonnepanelen geplaatst. Dit keer was de plaats van handeling Odoorn, waar deze klant tien DMEGC 320 Wp zonnepanelen op zijn garagedak heeft gekregen. Door er direct een nieuwe groepenkast bij te laten installeren kon hij ook direct profiteren van de korting die wij voor deze combinatie aanbieden. Wederom een geslaagde dag voor ons en voor de klant.

14 september 2020 - 12 zonnepanelen in Emmen

Ook op deze stralende dag zijn er weer door ons zonnepanelen geïnstalleerd. Vandaag zijn er in Emmen twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen op een puntvormig dag geïnstalleerd door onze vakmensen. De klant is er uitermate tevreden mee.

11 september 2020 - 9 zonnepanelen in Grevenbicht

Zeemanelektro.nl ging vandaag naar het prachtige Limburg. Er stonden hier twee installatie op de planning. In de ochtend negen panelen in Susteren en in de middag negen panelen in Grevenbicht. Onze monteurs hebben de hele dag doorgewerkt en beide installaties tot een goed einde gebracht. De monteurs tevreden naar huis en de klanten tevreden met hun DMEGC 320 Wp zonnepanelen.

11 september 2020 - 9 zonnepanelen in Susteren

Zeemanelektro.nl ging vandaag naar het prachtige Limburg. Er stonden hier twee installatie op de planning. In de ochtend negen panelen in Susteren en in de middag negen panelen in Grevenbicht. Onze monteurs hebben de hele dag doorgewerkt en beide installaties tot een goed einde gebracht. De monteurs tevreden naar huis en de klanten tevreden met hun DMEGC 320 Wp zonnepanelen.

10 september 2020 - 21 zonnepanelen in Loosdrecht

Vandaag zijn er 21 320 Wp zonnepanelen in het prachtige Loosdrecht geïnstalleerd. In drie rijen van zeven panelen wordt er optimaal gebruik gemaakt van het dak van deze klant. Ook vandaag hebben de monteurs weer vakwerk geleverd qua installatie en het leggen van de panelen.

8 september 2020 - 10 zonnepanelen in Aalden

De tien DMEGC 320 Wp zonnepanelen van vandaag zijn ook bij deze klant weer strak op het dak geplaatst. Door de panelen zo ver mogelijk van de dakkapel af te leggen zal de klant geen hinder ondervinden van schaduwvorming, waardoor zijn panelen nog net iets meer gaan opleveren.

4 september 2020 - 14 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Vandaag zijn er door ons veertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op een perfect schuin dak. De vakmensen van Zeemanelektro.nl hebben ook hier weer een strakke installatie neergelegd. Het was vandaag nog wat bewolkt, maar ook deze tevreden klant kan voortaan van zijn zonne-energie profiteren.

2 september 2020 - 10 zonnepanelen in Emmen

Onderstaande klant had een speciaal verzoek aan ons voor de opstelling van zijn panelen. Hij wilde zijn panelen in een veldopstelling op zijn dak hebben gelegd in plaats van gebruik maken van het FlatFix Fusion materiaal voor platte daken. Ook dit kan door Zeemanelektro.nl worden geregeld en op de foto's hieronder kunt u het strakke resultaat van deze installatie zien. De klant maakt nu optimaal gebruik van zijn DMEGC 335 Wp zonnepanelen.