Onze projecten februari 2021

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van januari 2021. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


26 februari 2021 - 10 zonnepanelen in Emmer-Compascuum

De laatste installatie van deze maand bracht onze monteurs in Emmer-Compascuum. Dar zijn vandaag tien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Omdat het 360 Wp paneel net iets te groot was voor het dak, is er vandaag voor het kleinere 320 Wp paneel gekozen. Op deze prachtige dag (na een zeer bewogen maand wat betreft het weer) kon er toch positief worden afgesloten en lagen de panelen er aan het einde van de dag netjes op. De tevreden klant kan vanaf nu profiteren van zijn zonne-energie.

25 februari 2021 - 15 zonnepanelen in Klazienaveen

De monteurs hebben vandaag vijftien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Klazienaveen. Op de schuur achter het woonhuis van de klant was alle ruimte om de panelen te plaatsen. Door de prachtige ligging van het dak op het zuiden zal deze klant een zeer hoog rendement uit zijn panelen halen en dus optimaal profiteren van de zon.

24 februari 2021 - 13 zonnepanelen in Blijham

In het Groningse Blijham zijn er vandaag door onze monteurs dertien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. In nog steeds prachtig lenteweer zijn de monteurs aan de slag gegaan om de panelen op twee verschillende delen van het dak te plaatsen. Door de aanwezigheid van een dakkapel waren optimizers onvermijdelijk voor deze installatie, maar eenmaal geplaatst kan ook deze klant nu profiteren van de voordelen van zonne-energie.

23 februari 2021 - 10 zonnepanelen in Emmen

Het contrast voor de installatie van vandaag kon bijna niet groter. Twee weken geleden werd deze installatie uitgesteld, omdat overal sneeuw en ijs lag en daardoor de wegen en het dak onbegaanbaar waren. Vandaag is het een prachtige dag met heerlijk lenteweer om alsnog de tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen te plaatsen. De klant heeft er wat langer op moeten wachten, maar nu de panelen eenmaal op zijn dak liggen kan ook hij beginnen met het opwekken van zonne-energie.

22 februari 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn er door onze monteurs twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Emmen. Door de beperkte ruimte op het dak moesten hier de wat kleinere 320 Wp panelen worden geplaatst, zodat deze op het dak pasten. Naast de tien panelen op het schuine dak zijn er ook nog twee panelen geplaatst op het platte dak naast het huis, zodat de klant een maximaal vermogen uit zijn dak weet te halen. Hij kan gaan profiteren van de door hem opgewekte zonne-energie.

19 februari 2021 - 12 zonnepanelen in Dronten

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar het altijd mooie Flevoland. Om precies te zijn moesten er vandaag twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen worden geïnstalleerd in Dronten. Verdeeld over twee dakvlakken oost-west hebben de monteurs de panelen zo ver mogelijk van de dakkapel van de buren proberen te plaatsen zodat er zo min mogelijk schaduwvorming optreedt op de panelen. De klant kijkt dan ook tevreden terug op de installatie van zijn zonnepanelen.

18 februari 2021 - 16 zonnepanelen in Dalerpeel

Er zijn vandaag zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd door onze monteurs in Dalerpeel. De schuur waarop deze zijn geplaatst lag prachtig op het zuiden gericht zonder enige vorm van schaduwvorming, dus dit was de voor de klant perfecte plek om de zonnepanelen te laten plaatsen. Door de omvormer ook in de schuur de plaatsen was er een lastig AC-traject aan te leggen, maar ook dit is natuurlijk de de monteurs gerealiseerd. Met het mooie weer dat er de aankomende dagen is voorspelt kan de klant direct profiteren van zijn zonnepanelen.

17 februari 2021 - 12 zonnepanelen in Coevorden

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Coevorden om daar twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren. De klant van vandaag koos ervoor om maximaal rendement te halen ui het dak en dat de voorkeur te geven boven volledig zwarte zonnepanelen. Op het dak van de schuur waar de panelen geplaatst moesten worden was een speciale bevestiging nodig. Ook deze kan uiteraard door ons worden geleverd, waardoor wij aan alle wensen van de klant konden voldoen. Deze was aan het einde van de dag dan ook zeer tevreden over de de werkzaam heden en het gehele proces naar de installatie toe.

16 februari 2021 - 20 zonnepanelen in Veenoord

Na een week lang sneeuw, ijs en bevroren daken (en de daaraan helaas gekoppelde te verzetten installaties) konden de monteurs vandaag weer aan de slag. Er moesten twintig DMEGC 360 Wp zonnepanelen worden geplaatst op een schuur in Veenoord vandaag. Door de oost-west ligging van de schuur konden er aan beide zijden tien panelen worden geplaatst. Hierdoor kan de klant de gehele dag profiteren van de opgewekte zonne-energie. Het resultaat is dat de panelen er strak opleggen en de klant kijkt dan ook tevreden terug op deze dag.

4 februari 2021 - 13 zonnepanelen in Deventer

Na een korte reis richting Deventer hebben onze monteurs aldaar dertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Het dak van de klant van vandaag was te klein voor de 360 Wp zonnepanelen, dus door de wat kleinere 320 Wp panelen te gebruiken kon toch het optimale rendement uit het dak worden gehaald. Het dak ligt inmiddels vol met panelen en de klant kan nu beginnen met het opwekken van zijn zonne-energie.

3 februari 2021 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Vandaag zijn er door de monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in thuisbasis Nieuw-Amsterdam. Het legplan was vandaag relatief eenvoudig, maar het kabeltraject was dat zeker niet. Via veel gootwerk moesten wij de bekabeling vanaf de omvormer naar de meterkast brengen. Gelukkig kunnen onze vakmensen dit geweldig goed aanleggen en zoals op de foto's te zien is de goot volledig op maat gemaakt. De klant is dan ook erg tevreden met het afgeleverde werk.

2 februari 2021 - 18 zonnepanelen in Klazienaveen

Om de maand goed te beginnen zijn er vandaag achttien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Klazienaveen. Verdeeld over twee dakvlakken met ieder negen stuks panelen hadden de monteurs vandaag behoorlijk wat werk te verzeten. Niet geholpen door de weersomstandigheden zijn ze de gehele dag aan het werk geweest, maar het resultaat is wel dat de panelen geplaatst zijn. Iedereen kan tevreden terugkijken op de dag en ook deze klant kan gaan profiteren van de voordelen van zonne-energie.