Onze projecten januari 2021

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van januari 2021. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


30 januari 2021 - 19 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Op de laatste installatie dag van de maand zijn de monteurs dichtbij huis gebleven. Om af te sluiten zijn er vandaag negentien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst in Nieuw-Amsterdam. Met heel wat beter weer dan de afgelopen dagen zijn de panelen verdeeld over twee dakvlakken. Negen panelen op de schuur en tien op het woonhuis. De klant wilde een zo hoog mogelijke opbrengst en moest niet per se zwarte panelen daarvoor hebben. Dat hebben wij voor hem geregeld en hij kan nu profiteren van de voordelen van zonne-energie.

29 januari 2021 - 11 zonnepanelen in Emmen

Er moesten vandaag elf DMEGC 360 Wp zonnepanelen worden geplaatst in Emmen op een plat dak. De dag begon in de regen en met regenpak aan zijn de monteurs aan de slag gegaan om de panelen toch te plaatsen. Het klaarde in de loop van de dag op en omdat het werk goed werd verzet lagen de panelen er aan het einde van de dag prachtig op.

28 januari 2021 - 8 zonnepanelen in Huissen

Tja, de bedoeling was om vandaag acht DMEGC 320 Wp zonnepanelen in Huissen te gaan installeren. Helaas was dit door hevige regenval niet mogelijk, omdat het te gevaarlijk was op het dak voor de monteurs. Ze hebben het binnenwerk alvast keurig afgewerkt, waaronder het plaatsen van een nieuwe groepenkast. Op 5 februari zijn de panelen alsnog geplaatst en deze liggen er prachtig bij. Met een paar dagen vertraging kan de klant nu profiteren van zijn eigen opgewekte zonne-energie.

27 januari 2021 - 10 zonnepanelen in Emmen

Tja, de bedoeling was om vandaag tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen in Emmen te gaan installeren. Helaas was dit door sneeuwval niet mogelijk, omdat het te gevaarlijk was op het dak voor de monteurs. Ze hebben het binnenwerk alvast keurig afgewerkt en op 1 februari 2021 zijn de panelen alsnog worden geplaatst.

25 januari 2021 - 10 zonnepanelen in Vlaardingen

Op de eerste dag van deze zonnepanelen week zijn de monteurs afgereisd naar Vlaardingen om daar tien 370 Wp zonnepanelen te installeren. De klant van vandaag hecht geen waarde aan volledig zwarte panelen, maar wilde gewoon de hoogst mogelijke opbrengst genereren. Door deze niet geheel zwarte panelen te plaatsen kon dit worden gerealiseerd.

20 januari 2021 - 9 zonnepanelen in Rotterdam

Deze week zijn de monteurs afgereisd naar Rotterdam om daar negen DMGEC 360 Wp zonnepanelen te installeren op een plat dak. Op het dak was precies genoeg ruimte om de negen panelen in twee rijen van vier met een middenpaneel te plaatsen. Dankzij de door ons aangelegde dakdoorvoer kon de bekabeling vervolgens netjes naar de nieuwe Hager groepenkast worden gebracht.

15 januari 2021 - 16 zonnepanelen in Coevorden

Op de laatste dag van deze week zijn onze monteurs naar Coevorden gereisd om daar zestien DMEGC 330 Wp zonnepanelen te installeren. De panelen van vandaag moesten over twee verschillende dakvlakken worden geplaatst. Op deze manier kan er een maximaal aantal panelen worden geplaatst op het huis van de klant en halen zij het optimale vermogen uit hun dak. Als de sneeuw van het aankomende weekend dan weer is verdwenen kan de klant gebruik gaan maken van zijn eigen opgewekte zonne-energie.

14 januari 2021 - 12 zonnepanelen in Schoonoord

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Schoonoord om daar twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren. Op het schuine pannendak was hiervoor meer dan genoeg ruimte. De monteurs hadden dan ook een goede dag en aan het einde lagen de panelen er weer netjes op. De klant kan genieten van zijn toekomstige opbrengst.

13 januari 2021 - 14 zonnepanelen in Grubbenvorst

De eerste installatie van het jaar vond direct plaats in het mooie Limburg. Na een welverdiende vakantie zijn onze monteurs in de vroege ochtend afgereisd om veertien DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren. Na een dag hard werken in prima winterweer lagen de panelen op het dak en konden de monteurs aan de terugreis beginnen.