Onze projecten december 2020

Op deze pagina vindt u de door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel systemen van december 2020. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van het vakwerk dat wij ook voor u kunnen leveren.


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


17 december 2020 - 10 zonnepanelen in Dalen

De laatste zonnepanelen installatie voor dit jaar werd door ons uitgevoerd in Dalen. Hier zijn voor de eerste keer onze nieuwe standaard DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee kunnen wij u vanaf het nieuwe jaar nog meer vermogen aanbieden op de voor u beschikbare dakruimte. De klant van vandaag was in ieder geval tevreden met de installatie en het hoge rendement van zijn panelen.

11 december 2020 - 23 zonnepanelen in Emmen

Op de laatste dag van deze week hebben onze monteurs nog een vijfde installatie in Emmen uitgevoerd. De klant van vandaag wilde speciale TRINA SOLAR 375 Wp zonnepanelen op het dak hebben geïnstalleerd. Hiermee kan hij het optimale rendement uit het dak halen. Zeemanelektro.nl kon deze panelen uiteraard leveren en heeft het dak helemaal vol gelegd met 23 panelen. De klant is zeer tevreden met het eindresultaat.

10 december 2020 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De klant van vandaag is afgelopen week verhuist en wilde in diezelfde week nog zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het huis. Een goede investering natuurlijk met het oog op de toekomst. Onze monteurs hebben daar vandaag twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. De klant kan dus tevreden terugkijken op de verhuizing en kan niet wachten tot de zon gaat schijnen.

9 december 2020 - 12 zonnepanelen in Niebert

Vandaag zijn er door onze monteurs twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in het Groningse Niebert. Op de schuur van deze klant was genoeg ruimte voor de panelen. Door de ideale ligging van de schuur op het zuiden was dit voor deze klant de plek om de zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor kan ook hij nu gebruikmaken van zijn zelf opgewekte zonne-energie.

8 december 2020 - 14 zonnepanelen in Emmen

Op deze grijze dag zijn er door onze vakmensen veertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geplaatst in Emmen. De panelen moesten over twee dakvlakken worden verdeeld, zodat de klant meer rendement uit zijn dak kan halen. Het is nu wachten tot de zon gaat schijnen en dan kan ook deze tevreden klant gebruik maken van zijn zonnepanelen.

7 december 2020 - 10 zonnepanelen in Loosdrecht

De laatste maand van 2020 is begonnen met een installatie van tien DMEGC 320 Wp zonnepanelen in Loosdrecht. Op het platte dak van de klant zijn de panelen netjes gemonteerd en via een goot naar de groepenkast gebracht. Door de nette afwerking van onze monteurs is de klant zeer tevreden met het geleverde resultaat.