Zonnepanelen inclusief nieuwe groepenkast

Wilt u zonnepanelen laten installeren, maar heeft u nog een ouderwetse stoppenkast? Dan is dit het moment om uw elektrische installatie volledig te laten aanpassen en direct een nieuwe groepenkast bij uw zonnepanelen te nemen.


De onveilige stoppenkast

Vele huishoudens maken nog gebruik van de ouderwetse stoppenkast. In de huidige tijd voldoet deze vaak niet meer aan de eisen die tegenwoordig gelden voor een elektrische installatie volgens de NEN1010. Zo is er vaak geen hoofdschakelaar aanwezig en is er sprake van onvoldoende aardlekbeveiliging. Uitbreiden is in dat geval vaak zeer onverstandig en zal door geen enkele InstallQ erkend installateur worden gedaan. Om u zonnepanelen dan toch aan te sluiten is een geheel nieuwe groepenkast de enige oplossing.


Zonnepanelen in combinatie met een nieuwe groepenkast?


Erkend installateur met zegelrecht

Zeemanelektro.nl is InstallQ erkend installateur en tevens lid van Techniek Nederland. Wij hebben zegelrecht en mogen daardoor in tegenstelling tot verschillende andere zonnepanelen installateurs de zegel van uw netwerkbedrijf verbreken. Hierdoor kunnen wij naast het installeren van uw zonnepanelen ook direct uw ouderwetse stoppenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast. Hierdoor kunnen wij u een volledig verzorgde en tevens veilige elektrische installatie garanderen na afloop van de installatie.


Extra voordelig

Wanneer u zowel zonnepanelen als een nieuwe groepenkast door ons laat plaatsen bieden wij u extra korting aan op de nieuwe groepenkast. Dit kan omdat beide installaties op dezelfde dag kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u extra voordelig weer over een volledig veilige elektrische installatie beschikken.

Naast de extra korting die u van ons krijgt kunt u ook nog eens de btw terugvragen voor uw nieuwe groepenkast. Dit komt omdat deze nu onderdeel uitmaakt van de installatie van uw zonnepanelen systeem. Hierdoor kunt u nog meer besparen op uw nieuwe groepenkast. Benieuwd naar ons volledige groepenkasten programma? Kijkt u dan eens op Nieuwegroepenkast.nu.