Zonnepanelen in Borger-Odoorn

Woont u in Borger-Odoorn? Denkt u erover na om zonnepanelen bij u thuis te laten installeren? Dan bent u bij Zeemanelektro.nl aan het juiste adres. Via Zeemanzonnepanelen.nl voeren wij diverse zonnepanelen installaties uit in Borger-Odoorn.


Uw installatie van A tot Z verzorgd

Zeemanelektro.nl is een InstallQ erkend elektrotechnisch bedrijf en tevens lid van Techniek Nederland. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat u met een vakman te maken heeft. Wij hebben zegelrecht bij alle netwerkbedrijven in Nederland, waardoor u er zeker van bent dat alle aanpassingen die wij doen veilig zijn en tevens volgens de NEN1010 worden geïnstalleerd. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de beste service zoals:
  • A-merk zonnepanelen met 12 tot 30 jaar garantie;
  • 100% klanttevredenheid: Betaling nadat het werk volledig is afgerond zonder aanbetaling vooraf;
  • Aanvraag btw-teruggave wordt voor u verzorgd;
  • Monitoring zal volledig voor u worden ingesteld;
  • Installatie inclusief aanpassen groepenkast door eigen monteurs;
  • 100% zekerheid: Erkend installateur met zegelrecht;
  • 10 jaar systeemgarantie op de gehele installatie.
Naast deze service bieden wij ook de beste garanties aan onze klanten. Een zonnepanelen installatie is een investering voor de langere termijn en hier mogen dan ook geen snelle gebreken in optreden. Daarom bieden wij 10 jaar systeemgarantie op al onze installaties. Als er binnen deze termijn iets mis is met uw installatie hoeft u niet zelf te gaan zoeken naar de fout. Wij zorgen er weer voor dat het systeem volledig werkt zonder extra kosten.

Advies op maat in Borger-Odoorn

Ieder dak is uniek. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en ideeën. Zeemanelektro.nl is zich hier volledig van bewust. Daarom komen wij graag bij u langs in Borger-Odoorn voor een geheel vrijblijvend gesprek over uw toekomstige zonnepanelen installatie. Op deze manier kunt u aangeven wat u graag voor zonnepanelen installatie wilt hebben en kunnen wij u het beste adviseren over uw mogelijkheden. Het voorkomt onduidelijkheid gedurende het gehele traject en zorgt ervoor dat u en onze monteurs weten waar zij aan toe zijn.


Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn?

  • Twijfel niet en vraag direct een offerte op maat aan. Onze medewerkers zullen op werkdagen binnen 48 uur contact met u opnemen.
  • Wilt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek met ons inplannen? U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Werkgebied Zeemanelektro.nl voor de gemeente Borger-Odoorn

Borger - Bronneger - Bronnegerveen - Buinen - Buinerveen - Drouwen - Drouwenermond - Drouwenerveen - Eerste Exloërmond - Ees - Eesergroen - Eeserveen - Ellertshaar - Exloërveen - Exloo - Klijndijk - Nieuw-Buinen - Odoorn - Odoornerveen - Tweede-Exloërmond - Tweede Valthermond - Valthe - Valthermond - Westdorp - Zandberg