Zonnepanelen in Borger-Odoorn

U bent op zoek naar zonnepanelen in de gemeente Borger-Odoorn?

Zeemanelektro.nl installeert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in de gemeente Borger-Odoorn. Via Zeemanzonnepanelen.nl kiest u voor een InstallQ erkend elektra installateur met zegelrecht. Tevens zijn wij lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. Voor het installeren van zonnepanelen in de gemeente Borger-Odoorn hebben wij vaste scherpe prijzen.


Uw installatie van A tot Z verzorgd in Borger-Odoorn

Zeemanzonnepanelen.nl is een afdeling van allround elektrotechnisch installatiebedrijf Zeemanelektro.nl met als specialiteit het installeren van zonnepanelen. Wij kunnen u van dienst zijn voor alle denkbare zonnepanelen installaties. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de beste service zoals:

  • A-merk zonnepanelen met 12 tot 30 jaar garantie;
  • 100% klanttevredenheid: Betaling nadat het werk volledig is afgerond zonder aanbetaling vooraf;
  • Aanvraag btw-teruggave wordt voor u verzorgd;
  • Monitoring zal volledig voor u worden ingesteld;
  • Installatie inclusief aanpassen groepenkast door eigen monteurs;
  • 100% zekerheid: Erkend installateur met zegelrecht;
  • 10 jaar systeemgarantie op de gehele installatie.
Zeemanelektro.nl is InstallQ erkend elektra installateur met zegelrecht. Tevens zijn wij lid van de branche-organisatie Techniek Nederland. Dat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan de elektrawerkzaamheden. Bij de keuze voor het laten uitvoeren van uw zonnepanelen installatie door de vakmensen van Zeemanelektro.nl bent u verzekerd van een veilige installatie in uw huis of bedrijfspand.

Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?


Tien jaar systeemgarantie

Zeemanelektro.nl biedt naast de beste service ook de beste garanties aan klanten in de gemeente Borger-Odoorn aan. Een zonnepanelen installatie is een investering voor de langere termijn en hier mogen dan ook geen snelle gebreken in optreden. Daarom bieden wij 10 jaar systeemgarantie op al onze installaties. Als er binnen deze termijn iets mis is met uw installatie hoeft u niet zelf te gaan zoeken naar de fout. Wij zorgen er weer voor dat het systeem volledig werkt zonder extra kosten.


Zonnepanelen inclusief nieuwe groepenkast

Wanneer u zowel zonnepanelen als een nieuwe groepenkast door ons laat plaatsen in de gemeente Borger-Odoorn bieden wij u extra korting aan op de nieuwe groepenkast. Dit kan omdat beide installaties op dezelfde dag kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u extra voordelig weer over een volledig veilige elektrische installatie beschikken.

Naast de extra korting die u van ons krijgt kunt u ook nog eens de btw terugvragen voor uw nieuwe groepenkast. Dit komt omdat deze nu onderdeel uitmaakt van de installatie van uw zonnepanelen systeem. Hierdoor kunt u nog meer besparen op uw nieuwe groepenkast. Benieuwd naar ons volledige groepenkasten programma? Kijkt u dan eens op Nieuwegroepenkast.nu.

Zonnepanelen in combinatie met een nieuwe groepenkast?


Advies op maat in Borger-Odoorn

Ieder dak is uniek. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en ideeën. Zeemanelektro.nl is zich hier volledig van bewust. Daarom komen wij graag bij u langs in de gemeente Borger-Odoorn voor een geheel vrijblijvend gesprek over uw toekomstige zonnepanelen installatie. Op deze manier kunt u aangeven wat u graag voor zonnepanelen installatie wilt hebben en kunnen wij u het beste adviseren over uw mogelijkheden. Het voorkomt onduidelijkheid gedurende het gehele traject en zorgt ervoor dat u en onze monteurs weten waar zij aan toe zijn.

Wilt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek met ons inplannen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Binnen onze normale openingstijden kunt u bellen met 0591-858156;
  • Buiten onze reguliere werktijden (maandag t/m vrijdag, 08:00 tot 17:00, zaterdag, 08:00 tot 12:00) kunt u bellen met 06-15886432.

Werkgebied Zeemanelektro.nl voor de gemeente Borger-Odoorn

Borger - Bronneger - Bronnegerveen - Buinen - Buinerveen - Drouwen - Drouwenermond - Drouwenerveen - Eerste Exloërmond - Ees - Eesergroen - Eeserveen - Ellertshaar - Exloërveen - Exloo - Klijndijk - Nieuw-Buinen - Odoorn - Odoornerveen - Tweede Exloërmond - Tweede Valthermond - Valthe - Valthermond - Westdorp - Zandberg