De zonnepanelen

Zeemanelektro.nl heeft zorgvuldig voor u uitgezocht welke panelen het beste zijn met de hoogste rendementen.

DMEGC 395 Wp zonnepaneel Full Black

Het nummer 1 door Zeemanelektro.nl geïnstalleerde zonnepaneel. Dit DMEGC paneel heeft een vermogen 395 Wp en is volledig zwart. Het paneel heeft een zwart frame en er zijn geen strepen op zichtbaar. Samen met onze zwarte montagematerialen creëert u hiermee een mooi aangezicht voor uw dak.

Offerte aanvragen

DMEGC 450 Wp zonnepaneel

Hecht u niet veel waarde aan volledig zwarte panelen? Dan is dit het voor u geschikte DMEGC paneel. Met een vermogen van 450 Wp per paneel zal uw opbrengt hoger zijn dan met de volledig zwarte panelen. Het paneel heeft een aluminium/zilveren frame en in het midden een witte streep. Dit paneel is ideaal als uw panelen uit het aangezicht van uw dak liggen.

Offerte aanvragen

SOLARWATT 325 Wp zonnepaneel Full Black

et SOLARWATT paneel is in tegenstelling tot de DMEGC panelen een Glas-Glas zonnepaneel. Ondanks dat het paneel slechts een vermogen van 325 Wp heeft, zal het paneel op termijn meer opleveren. Dit komt namelijk doordat het paneel een betere opbrengststabiliteit heeft.

Offerte aanvragen

Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?

Vraag hier een offerte op maat aan

Wat zeggen onze klanten

Bekijk al onze reviews

Heel snel en vakkundig geplaatste zonnepanelen en nieuwe meterkast geplaatst.

- J. Bos

Alles volgens afspraak zeer correcte medewerkers. 3 jaar geleden zonnepanelen laten installeren en afgelopen jaar uitbreiding meterkast en aanleg kabel inductie.

- C. Weide

Nieuwe groepenkast geplaatst. Uitstekende oplossing gevonden voor het onzichtbaar wegwerken van leiding van meterkast naar buitenmuur.

- Boere