Lid van Techniek Nederland

Voor Zeemanelektro.nl is een kwaliteitslabel zeer belangrijk om zich in de elektrotechniek te onderscheiden als elektrotechnisch specialist. Met het lidmaatschap van Techniek Nederland tonen wij aan dat wij veel belang hechten aan het geleverde elektrawerk.

Wat mag u verwachten?

Het eerste wat u van een InstallQ erkend installateur mag verwachten is dat zij de kwaliteit in de elektrotechniek waarborgen. Zeemanelektro.nl heeft daarom bewust gekozen voor het lidmaatschap van brancheorganisatie Techniek Nederland om aan te kunnen tonen dat wij de beloofde kwaliteit ook aan onze klanten nakomen.

Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?

Vraag hier een offerte op maat aan

Veiligheid van uw installatie

De veiligheid van installatie in woningen is vaak onderwerp van gesprek. Hoe vaak staat u erbij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, omdat er inmiddels veel apparatuur op aangesloten is? Dat uw CV-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert? Dat stilstaand water in uw leidingen een legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet vaak, maar dit zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in te schakelen.

Veiligheid is nog maar één aspect. Een deskundig aangelegde installatie, of dat nu elektra, gas of water is, is ontzettend belangrijk. De Techniek Nederland installateur beheerst alle aspecten om alles uit uw installatie te halen. De vakman die u in huis haalt is op de hoogte van de laatste technieken en zal uw installatie veilig aanleggen/aanpassen.