Garanties en voorwaarden

U wilt zekerheid hebben wanneer u zonnepanelen laat installeren. Een zonnepanelen systeem is een investering voor minimaal 25 jaar en hier mogen dan ook geen snelle gebreken in optreden. Op deze pagina informeren wij u over de garanties welke wij geven bij al onze installaties en de voorwaarden waartegen wij de zonnepanelen bij u thuis kunnen plaatsen.

Garantie op de gehele installatie

Zeemanelektro.nl stemt de gehele installatie vakkundig op elkaar af. Wij combineren onze zonnepanelen, omvormers en montagematerialen op de door de fabrikant voorgeschreven manier. Omdat de installatie van uw zonnepanelen systeem vakkundig gebeurt, zouden er geen problemen mogen optreden in uw installatie. Indien dat wel het geval is, zou dat ons probleem moeten zijn en niet dat van de klant.

Daarom biedt Zeemanelektro.nl 10 jaar systeemgarantie op al zijn installaties. Als er binnen deze termijn iets mis is met uw installatie hoeft u niet zelf te gaan zoeken naar de fout. Wij zorgen er weer voor dat het systeem volledig werkt. Dit is uiteraard zonder extra kosten zoals inspectie- en voorrijkosten. De kans op fouten is klein, maar deze zullen niet voor uw rekening zijn.

10 jaar systeemgarantie op al onze installaties

Garanties op de gebruikte materialen

Zeemanelektro.nl maakt alleen gebruik van de beste materialen voor zonnepanelen. Deze materialen worden geleverd met fabrieksgarantie, waardoor wij deze ook aan u als klant kunnen leveren. Indien er problemen optreden met de materialen kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen dan het contact met de fabrikant om de defecte materialen te vervangen.

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons gegeven garanties op de gebruikte materialen voor uw installatie:

 DMEGC zonnepanelen  12 jaar
 SOLARWATT zonnepanelen  30 jaar
SolarEdge omvormers  12 jaar (uitbreidbaar tot 25 jaar)
 SolarEdge optimizers  25 jaar
 Solax omvormers  10 jaar
 Esdec montagematerialen  20 jaar

Voorwaarden voor de garanties

In enkele gevallen kunnen de bovengenoemde garanties komen te vervallen. Dit gebeurt wanneer er sprake is van:

  • Een verwijtbare fout van de klant;
  • Lekkage aan het dak welke niet is veroorzaakt door de installatie;
  • Natuurgeweld;
  • Het niet langer leverbaar zijn van het specifieke product.

Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?

Vraag hier een offerte op maat aan